Dienstverlening WerkgeversServicepunt Achterhoek

Op zoek naar personeel dat bij jouw organisatie past? Dan kun je terecht bij het WSPA.

Het WerkgeversServicepunt Achterhoek (WSPA) is een van de samenwerkingspartners van Fijnder. Zij helpen je bij het vinden van de perfecte match. 

Hulp bij werving, selectie en nazorg

WSPA beschikt over een groot en divers bestand van werkzoekenden die graag aan de slag willen. Denk aan jongeren, 50-plussers, statushouders of mensen met een arbeidsbeperking. WSPA helpt werkgevers om deze werkzoekenden in dienst te nemen. Er is ook een speciaal Cross-Border team dat helpt bij de werving en selectie van personeel in de grensregio. 

Naast werving, selectie en nazorg is WSPA er ook voor werkgevers die andere vragen hebben over het thema arbeid. Dat kunnen vragen zijn over contracten, verzuimbegeleiding, opleiding of subsidiemogelijkheden. 

Hoe kan je gebruik maken van de hulp van WSPA?

Interesse in het vinden van personeel via WSPA? Neem contact met hen op via: info@wspachterhoek.nl of bel op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur naar 088-365 04 00. Een WSPA accountmanager gaat met je in gesprek om een duidelijk beeld te krijgen van de personeelsvraag.

Als je een vacature hebt opgesteld, worden concrete afspraken gemaakt over de werving en selectie van kandidaten. Na de selectie stopt het contact met WSPA niet. Zij vinden het belangrijk dat je tevreden bent en blijft en ondersteunt bij mogelijke vervolgvragen. 

Wil je meer informatie over WSPA? Ga naar wspachterhoek.nl.