Of bekijk hier de veelgestelde vragen

Diensten sociale werkplaats

Ben je op zoek naar uniek maatwerk voor jouw bedrijf?

De mensen in onze werkplek helpen je verder!

Dit kunnen we voor jou doen

Voor ons is iedere opdrachtgever en elke opdracht uniek. Dat maakt ons werk ook zo leuk! We kunnen met je meedenken over de meest efficiënte oplossing voor jouw vraag. Zo komen we gezamenlijk tot maatwerk. Wij hebben een professioneel bedrijfsbureau dat deadlines scherp in de gaten houdt. Je krijgt kwaliteit tegen een marktconforme prijs én je geeft invulling aan je MVO-beleid. Investeren in kennis, ervaring en middelen is niet nodig. Dat hebben wij voldoende in huis. Onze medewerkers verzetten bergen werk en zetten hun vaardigheden in om werk uit te voeren voor onze opdrachtgevers.

Aan de slag

Als je een hulpvraag bij ons neerlegt, zoeken we samen naar de meest passende oplossing. Hiervoor ontvang je een offerte. Ga je akkoord met de offerte, dan wordt bij ons een pilotorder uitgevoerd. Het resultaat van de pilotorder wordt met jou besproken. Eventuele aanpassingen worden doorgevoerd en de verdere productie opgestart

Succesvol samenwerken

Een efficiënter en goedkoper proces, waardoor je beter resultaat behaalt. In co-creatie werken we naar win-win. Dat is succesvol samenwerken.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over onze productiediensten of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via: 0544-47 42 00.

Meedoen is fijn. Iedereen kan het!