Nieuws en inspiratie

Lees alle actuele ontwikkelingen via de nieuwsberichten of laat je inspireren door een van de inspiratieverhalen.
Image

Loonkostensubsidie verdient zich dubbel en dwars terug

Nieuws -
Het loont om te investeren in mensen met een arbeidsbeperking, zo blijkt uit een maatschappelijke kosten en batenanalyse (MKBA) die Cedris en Divosa hebben laten uitvoeren. Door 250 miljoen extra te investeren in het begeleidingsinstrument loonkostensubsidie kunnen 40.000 mensen met een arbeidsbeperking extra aan de slag. Dat levert positieve resultaten op voor de maatschappij, de economie en de mensen zelf. In geld uitgedrukt levert dat de samenleving 400 miljoen op, fors meer dan de investering. Cedris en Divosa vinden daarom dat het Rijk deze investering moet doen.
Image
๐—™๐—ถ๐—ท๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐˜ ๐—ฃ๐—ฆ๐—ข ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ณ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฏ

Fijnder ontvangt PSO certificaat trede 3

Nieuws -
Fijnder is op de PSO-Prestatieladder gegroeid naar Trede 3! Dat betekent dat we koploper zijn als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie.
Image

Veilig mailen via Zorgmail

Nieuws -
Fijnder maakt gebruik van Zorgmail om vertrouwelijke informatie veilig te versturen.
Image
Certificaat voor loonwaardemeters

Certificaat voor onze loonwaardemeters

Nieuws -
Gefeliciteerd! Zeven collegaโ€™s hebben de opleiding tot loonwaardemeter succesvol afgerond. Zij kregen hun welverdiende certificaat uitgereikt samen met een bos bloemen en wat lekkers bij de koffie. In totaal heeft Fijnder nu negen gecertificeerde loonwaardemeters in huis.
Image
Consulenten trainen mee met Gewoon D'ran Fijnder

Consulenten moeten D'ran!

Nieuws -
Ook onze consulenten moesten er aan geloven, meetrainen met de deelnemers van project Gewoon D'ran! Jammer genoeg konden ze niet buiten trainen, maar ze werden alsnog flink uitgedaagd met een portie spierpijn tot gevolg.
Image

Tijdelijk Noodfonds Energie

Nieuws -
Het Noodfonds Energie is er voor jouw huishouden als je inkomen niet hoog is, maar je wel veel moet betalen voor energie. Je kunt voor 6 maanden een lagere energierekening krijgen.
Image
Theo Beijer, Fijnder in 2024

Fijnder in 2024

Nieuws -
Wij geloven dat iedereen van betekenis wil en kan zijn. Een nieuw jaar biedt ons de kans om hier met zijn allen weer vol aan te gaan werken en bij te dragen.
Image
Na lange tijd thuis weer aan het werk. Zij deed het!

Na lange tijd thuis weer aan het werk. Zij deed het!

Nieuws -
Een moeder van drie kinderen heeft tien jaar lang een uitkering ontvangen. Ze komt uit Somaliรซ en haar man en oudste dochter wonen nog steeds daar. Ze wilde graag werken om actief mee te doen aan het dagelijks leven.