Of bekijk hier de veelgestelde vragen

Ulamo: 100.000 geassembleerde en verpakte producten per maand

De trots en betrokkenheid zijn duidelijk voelbaar. Wij verlaten het pand altijd met een vette glimlach op ons gezicht!

Sinds jaar en dag is het Ulamo’s beleid, voor zover het kan, samen te werken met een sociale partij. Om deze reden besteden zij de assemblage van eenvoudige producten uit. 

“Zo lang ik me kan herinneren, werkt Ulamo al samen met Werkbaan Oost, wat nu Fijnder heet. Als zo’n samenwerking naar volle tevredenheid verloopt, hoe je niet te verkassen. Dan doen we dus ook niet. Wat wij vooral waarderen is de alertheid en betrouwbaarheid. Met alertheid doel ik op de spontane feedback die wij krijgen zodra medewerkers van Fijnder veronderstellen dat iets anders kan waardoor de productie beter en sneller verloopt. Door zulke heldere terugkoppelingen zijn producten zelfs verbeterd!”

“Gemiddeld één keer per kwartaal ervaren we bij Fijnder “ons” productieproces. Tijdens zo’n contactmoment zijn de medewerkers altijd enthousiast, behulpzaam en in opperbest humeur. De trots en betrokkenheid zijn duidelijk voelbaar. Wij verlaten het pand altijd met een vette glimlach op ons gezicht.”

Metaalverwerker Ulamo is toonaagevend producent van metalen accessoires voor de verwarmingselementen zoals frontpanelen en gepatenteerde radiatorcovers of ombouwpakketten voor bestaande radiatoren. Met behulp van hun integrale kwaliteitsborgingssysteem levert Ulamo producten van hoogwaardige kwaliteit.