Of bekijk hier de veelgestelde vragen

Onlinedierenvoedselbank

Stichting Blijdschap Voor De Dieren is Nederlands eerste onlinedierenvoedselbank begonnen.

Het principe van www.onlinedierenvoedselbank.nl is heel simpel. Mensen uit heel Nederland, die vallen onder de categorie minima, of onder bewind staan en een inkomen hebben onder de 25.000 euro per jaar en geen hulp krijgen uit hun directe omgeving bij diervoer, kunnen maandelijks via internet een gratis aanvraag doen voor diervoer.

Hoe werkt het?

Via de website onlinedierenvoedselbank.nl  kunnen bewindvoerders, schuldhulpverleners, financiële coaches of eigenaren van dieren die denken in aanmerking te komen voor een dierenvoedselpakket, een beroep doen op hulp. Het pakket zelf is gratis, zij vragen alleen een vaste vergoeding van 12,50 euro voor het verzenden en verpakken van het dierenvoedselpakket (formaat 41x31x25). Als na een kleine controle blijkt (zij doen steekproefsgewijs minima check’s) dat mensen er recht op hebben, wordt het pakket verstuurd via DHL.

Wil je weten of je maandelijks in aanmerking komt voor een gratis dierenvoedselpakket bezoek dan snel de website en bekijk de voorwaarden. Vragen met betrekking tot deelneming kun je appen naar telefoonnummer: 06- 44361859, zij proberen binnen 24 uur te reageren.