Of bekijk hier de veelgestelde vragen

Omkijken naar de arbeidsmarkt

Ontdek hoe Batenburg Energietechniek de competenties van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt centraal zet en een passende werkplek creëert.

 

Paul heeft via Fijnder een passende rol gevonden op de assemblageafdeling van Batenburg. Sabine, afdelingshoofd bij Batenburg, merkt op hoe waardevol Paul is voor het team met de juiste structuur en begeleiding. Zijn bijdrage benadrukt hoe diversiteit de werkvloer verrijkt.
 
👀 Bij Fijnder geloven we in kijken naar wat mogelijk is. Wij zetten competenties centraal. Dit perspectief helpt ons om meer dan alleen traditionele criteria te overwegen en het verborgen potentieel in elk individu te ontdekken. Het succes van Paul bewijst hoe een inclusieve benadering iedereen kansen biedt.
 
➡️ Laat je inspireren door Batenburg en overweeg ook een 'Omkijker' te worden! Bekijk deze video om te zien hoe een passende werkomgeving elk talent laat schitteren. Samen kunnen we een arbeidsmarkt creëren waar niemand achterblijft.
 
Wil je meer leren of samenwerken? Bezoek onze website voor meer informatie over hoe jouw organisatie diversiteit kan omarmen en iedereen een kans kan geven: ➡️ www.fijnder.nl/omkijken