Of bekijk hier de veelgestelde vragen

Seesing Flex Meedoen!

Voortaan in huis bij Fijnder werkleerbedrijf.

Seesing Flex Meedoen!, de tak van Seesing Flex die zich richt op het sociaal domein, gaat nauw samenwerken met Fijnder werkleerbedrijf Oost-Achterhoek. Vanaf donderdag 16 juni zit Seesing Flex Meedoen! In Huis bij het sociale werkbedrijf aan De Batterij in Groenlo. Doel is om samen zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan passend werk te helpen.

Seesing Flex Meedoen! is op de dinsdag- en donderdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur aanwezig bij Fijnder in Groenlo. Consulent sociaal domein Yildiz Pasman is op deze ochtenden te vinden op het Loopbaanplein in de centrale hal van Fijnder. Werkzoekenden die een afspraak hebben bij Fijnder, kunnen dit voortaan combineren met een bezoek aan Seesing Flex Meedoen! Op deze manier kan er snel en eenvoudig geschakeld worden en is het niet nodig om naar een vestiging van Seesing Flex te komen voor informatie of een inschrijving. Uiteraard ben je als client van Fijnder ook zonder afspraak van harte welkom bij Yildiz om een kop koffie te drinken en je te laten informeren over wat er mogelijk is!

Over Fijnder

Fijnder Werkleerbedrijf Oost-Achterhoek is de nieuwe naam voor de Sociale Dienst Oost Achterhoek (SDOA) en Werkbaan Oost (WBO). Deze twee organisaties hebben vanaf 1 januari 2022 hun krachten gebundeld. Per 1 maart is Fijnder verhuisd naar De Batterij in Groenlo, op industrieterrein Laarberg. Het sociale werkbedrijf zet zich in voor inwoners van de gemeenten Oost Gelre, Berkelland en Winterswijk die een (kleine of grote) afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Ook is er een van de grootste sociale werkplaatsen van de Achterhoek gevestigd en zitten instanties als het Werkgeversservicepunt Achterhoek (WSPA), de ROZ en het LeerWerkloket op de nieuwe locatie in Groenlo.

Plek voor iedereen

Seesing Flex Meedoen! staat voor een inclusieve arbeidsmarkt, waar ook plek is voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt, of het nu gaat om mensen met een psychische of fysieke beperking, een migratieachtergrond (statushouders), 60-plussers of mensen die al lange tijd thuis zitten. In de huidige krappe arbeidsmarkt zijn er allerlei mogelijkheden om iemand binnen een bedrijf passend te maken, bijvoorbeeld door goede begeleiding in te zetten of extra op te leiden.   

Open dag

Nieuwsgierig naar wat we allemaal doen? Seesing Flex Meedoen! is ook aanwezig op de Open Dag van Fijnder op zaterdag 18 juni van 11.00 tot 16.00 uur. Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen, aanmelden is niet nodig.