Of bekijk hier de veelgestelde vragen

De vernieuwde dienstverlening van Fijnder

Fijnder biedt wat jij nodig hebt!

Woon je in de gemeente Berkelland, Oost Gelre of Winterswijk? En heb je vragen over werk en inkomen? Dan kun je eerst terecht bij het sociale team van jouw gemeente. Zij kunnen je daarna doorverwijzen naar Fijnder. Bijvoorbeeld omdat je geen eigen inkomen hebt en werk zoekt of een uitkering wilt aanvragen.

Wat kunnen wij voor je doen?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een fijne plek in de samenleving heeft en daarin mee kan doen. Dat kan door werk, een zinvolle dagbesteding of inkomen. Via het sociale team kom je in contact met een van onze medewerkers. Samen gaan we in gesprek om te kijken wat de beste route voor jou is. We kunnen je helpen bij het vinden van werk. En is werk niet mogelijk? Of heb je schulden, gezondheidsklachten of moet je de Nederlandse taal nog leren? Ook dan kunnen wij je begeleiden en ondersteunen.

Ben je al cliënt bij ons?

Als je al cliënt bent bij Fijnder, dan kun je rechtstreeks contact houden met je contactpersoon. Ben je nog geen cliënt bij ons? Dan is de gemeente het eerste aanspreekpunt. Zij verwijzen je mogelijk door naar Fijnder.

Vragen of meer informatie?

Je kunt ons op werkdagen van 08.30 tot 16.00 uur bellen via: 0544 474200. Of mail ons via info@fijnder.nl.