Of bekijk hier de veelgestelde vragen

Gewoon D’ran is weer gestart!

Vorige week is weer een groep gestart met de training Gewoon D’ran. De vijftien deelnemers komen uit Winterswijk en zijn tussen de 20 en 60 jaar oud. In een half jaar tijd gaan zij aan de slag met bewegen en leefstijl. Deze deelnemers komen weer in beweging, worden fitter en voelen zich beter. Dit om uiteindelijk een stap vooruit te kunnen zetten.

Het programma bestaat uit trainen, leren over leefstijl en een volgende stap naar bijvoorbeeld scholing, werkervaringsplek of betaald werk. De trainingen worden gegeven door trainers van Graafschap Verbindt en Brichbouw. Go Round leert de deelnemers over een goede en gezonde manier van leven. Fijnder begeleidt de deelnemers naar een stap op de arbeidsmarkt. 

De groep traint twee keer per week. Ze gaan verschillende sporten uitproberen. Ze trainen zowel binnen als buiten zoals in het bos, zwembad of sportschool. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau. Dit doen zij door rustig (weer) te starten met bewegen en conditie op te bouwen. Samen in een groep andere mensen leren kennen en plezier maken. Het onderzoeken van hun eigen mogelijkheden en grenzen leren herkennen en verleggen op de arbeidsmarkt. Ze leren ook over gezonde voeding en leefstijl.

Fijnder wenst de deelnemers heel veel plezier en succes!