Werkgeverspilot: Omkijken naar de arbeidsmarkt

Durf jij de competenties van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt centraal te zetten en een passende
werkplek te creëren? Ga de uitdaging met ons aan! Kijk anders naar arbeidspotentieel en vind talent dat voor jou werkt. Doe mee met deze pilot!
Werkgever - Omkijken Arbeidsmarkt

'Het talent van een grote groep werkfitte mensen blijft onbenut, omdat zij niet kunnen voldoen aan de eisen van een vacature. Maar met een beetje hulp en begeleiding kunnen deze mensen heel goed passen en meedoen.'

 

Omkijken naar de arbeidsmarkt

Reguliere werkwijzen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen, werken niet voor iedereen. Het talent van een groep werkfitte mensen blijft onbenut, omdat zij gematcht worden op vacatures waar zij niet aan kunnen voldoen. Daarom draaien we het om. Deze pilot daagt jou als werkgever uit om anders te kijken en te denken. En om competenties centraal te zetten. Door de talenten en kwaliteiten van een persoon voorop te zetten en een plek op maat te creëren voor hem of haar in jouw organisatie.

Over de pilot

Onze droom is dat talent 100% benut wordt. Dat de focus komt te liggen op wat er al wél matcht in plaats wat er nog niet matcht. Dit doen we samen met jou. De werkgever die bereid is om te kijken en talenten te benutten. Deze pilot loopt van maart 2023 tot december 2023. Daarna maken we de balans op.

Het Omkijken-manifest: wil jij anders kijken?

Audio file

 

Omkijken naar de arbeidsmarkt Beeldmerk

Hoe werkt het?

Fijnder bekijkt samen met jou wie er mogelijk bij jouw organisatie past. Daarbij word je uitgedaagd om de regie te pakken en vervolgens een passende werkplek te creëren. Je krijgt een budget van €3000 dat ingezet moet worden om de arbeidsovereenkomst van de kandidaat te verduurzamen. 

Werkgevers pakken de regie

Deze pilot vraagt om een nieuwe manier van kijken. Voor wie kun jij een werkplek creëren binnen jouw organisatie? Jij krijgt zelf de vrijheid om hier samen met je medewerkers invulling aan te geven.

Fijnder een verbindende schakel

Je hoeft het niet alleen te doen. Fijnder staat naast je. Fijnder kent de mensen met arbeidspotentieel goed en helpt je tijdens het traject. We coachen jou en de medewerker. 

Omkijken helpt anders te denken

Binnen de pilot delen we kennis en inspireren we elkaar. Wie weet kunnen we wel samen iemand een gecombineerde baan bieden. We denken in mogelijkheden!

Sluit je aan!

Laat jouw gegevens achter en sluit je aan bij Omkijken! Stuur ons een mail met 'Ik wil anders kijken' via omkijken@fijnder.nl.